Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_22072017174516859.jpg

SON GÜNÜNDE KİMSE YANINDA OLMADI

22.07.2017 17:45:15

HABER ACENTESİ
 

SON GÜNÜNDE KİMSE YANINDA OLMADI

 

Türk sinemasından tanıcağınız üzere ‘Şoför Nebahat’ ismiyle rol alan oyuncu Sezer Sezin geçtiğimiz gün hayatını kaybetti ve cenazesine az kişi geldi ve salon boş kaldı.

Sevdikleri son yolculuğunda yalnız bıraktı.

Tedavi gördüğü hastanesinde Perşembe günü hayatını kaybeden Sezer 89 yaşında idi.

Sezer Sezin için Cemal Reşit Rey’de tören yapıldı.
Sezini zabıtalar sahnede hazırlanan masanın üzerine bıraktılar.


TÜRK SİNEMASININ BAŞI SAĞOLSUN.
 

Hülya Koçyiğit törene katılıp, "Bir önder benim için bir idol. Bugün onu son yolculuğuna uğurluyoruz. Bütün sevenlerinin başı sağ olsun, tabi önce evlatlarının ve Türk sinemasının başı sağ olsun" dedi.

Sezer Sezin'in kızı Ayşegül İlsever "Çok güzel yaşadı son gününe kadar çok keyifliydi. Yoğun bakıma yatmadan bir hafta evvel 'I love paris 
in summer' şarkısını herhalde 30 versiyon falan söyledi. Tam bir sanatçıydı, çok düşündük töreni yapsak mı yapmasak mı? istanbul  çok boş insanlar yok, yaz. Fakat bu kadar sanata bağlı bir sanatçıyı da sahneden uğurlamanın doğru olduğuna ailecek karar verdik. Benim bir yarım gitti. Hepinize burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Benim hep kalbimde olacak onu da biliyorum, hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sezer Sezin'in bir diğer kızı olan ise Sevgi Yeğenoğlu "Her çocuğun bir annesi vardır, her annenin de bir çocuğu vardır. Sanatçı çocuğu olmak zordur, onu herkesle paylaşırsınız çünkü. Sevgisi dağılır. Bana biri bir gün şunu söylemişti: 'güneş bir tanedir ama denize bak ışıltıları milyonlarcadır.' Annemin de ışıltıları milyonlarcaydı" diye konuştu.

 

 

Reklamlar;

İstanbul da Kiralık İşyeri İlanları İçin Tıklayınız……!




 

 

Arnavutköyde Satılık Arsa Fiyatları İçin TIKLAYINIZ…

Satılık Arsa, Satılık Daire, Satılık işyeri, Kiralık Daire, Kiralık İşyeri ilanları için TIKLAYINIZ..