Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_08052019104034335.JPG

ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET HAŞİM BALTACI'NIN İLK İFTARI...

8.05.2019 10:40:34

#Arnavutköy_Haberleri

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ramazanın ilk iftarında Arnavutköy’deki Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi.

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi içerisinde bulunan davet salonunda Arnavutköy’de ikamet eden Şehit Aileleri ve Gaziler için İstanbul Valiliği tarafından iftar programı düzenlendi. Gerçekleştirilen iftar programına Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı.

“Sizlerle oruç açtığım için çok mutluyum”

Programda konuşan Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Tutacağımız oruçların şimdiden kabul olunmasını diliyorum. Allah yapacağımız tüm ibadetleri kabul etsin. Sizlerle oruç açtığım için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Hepinizin ramazanını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Çatalcada Satılık Arsa İçin Tıklayınız…

Arnavutköyde Satılık Arsa İçin  Tıklayınız…

“Dünya var oldukça millet olarak hep bir arada kalmayı başaracağız”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı: “Ne kadar şükretsek az. Yine huzur içerisinde yeni bir ramazanı idrak ediyoruz. Böyle güzel bir ortamda iftar etme bahtiyarlığını Allah bizlere nasip etti. Şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ve yakınlarını gördükçe ülkenin geleceğine yönelik hangi tehlike olursa olsun; umudumuz, ümidimiz, azmimiz ve kararlılığımız daha da fazla artıyor. Allah’a çok şükür yeniden bir aradayız. Dünya var oldukça millet olarak hep bir arada kalmayı başaracağız. Allah bizlere ayrılık gayrılık vermesin. Allah, bu aziz milletten her türlü tehlikeyi uzak kılsın.” ifadelerini kullandı.