Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_21082020140615368.jpg

Erdoğan'ın ''müjde vereceğim'' sözleri büyük yankı uyandırdı

21.08.2020 14:06:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjde açıklaması için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü yaptığı açıklamada, ‘Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum.’ demişti. Açıklama bugün bugün Dolmabahçe’den Millete Sesleniş konuşması şeklinde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeyi saat kaçta açıklayacağı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 15:00’da Dolmabahçe’den Millete Sesleniş konuşması ile müjdeyi açıklayacak.

 

Taşoluk’ta Satılık Arsa İlanları İçin Tıklayın

Arnavutköy’de Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayın

Çatalca’da Satılık Arsa İlanları İçin Tıklayın

 

PEKİ MÜJDE NE? 

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi konu ile ilgili köşesinde şu açıklamaları yaptı:
Elbette ki Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayana kadar müjdenin ne olduğu konusunda kesin konuşmak mümkün değil. Sınırlı sayıda bir kadronun bildiği müjdenin açıklanması, düzenlenecek bir programla gerçekleştirilecek.
Programın hazırlıkları bir süredir gizli olarak yürütülüyormuş. Ama bir ara bir panik yaşanmış.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nın açılışında bir müjde vereceğini söyleyince, hazırlıkları yapan ekip bir an “Eyvah! Yoksa burada mı açıklayacak?” diye panik olmuş. Ama Cumhurbaşkanı “cuma günü” dediği için rahatlamışlar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete hep doğru olanı söyledi. O nedenle milletin de doğruluğuna inandığı bir lider. 18 yıl boyunca milletin itimadına layık olmak başka türlü mümkün değil. Seçim dönemlerinde patlatılan balonlara tenezzül etmedi. Türkiye 3 yıl sonra seçime gidecek ama Ayasofya’yı açtı, şimdi de müjdeyi açıklayacak.
Peki Berat Albayrak’ın “eksen değişikliği olacağını” söyleyecek kadar iddialı olduğu müjde ne zaman tespit edildi ve neden cuma günü açıklanacak?
Rezerv tespit edileli 1 ay olmuş. Ama emin olmak için bir süre inceleme yapılmış. Rezerv hesaplamaları, hacim, derinlik gibi teknik testleri gerçekleştirilmiş. Bu testlerde ciddi bir sonuç alınmasa, Cumhurbaşkanı Erdoğan “müjde” diye açıklama yapmazdı.

CİDDİ BİR REZERV

Siyasi bir görevi olmayan ama teknik olarak bu konuları Türkiye’de bilen birkaç sayılı isimden birine sordum. “Ciddi bir rezerv var” dedi. Türkiye’nin doğalgazda uluslararası oyuncu olması yönündeki ilk adım olduğunu söyledi. Kimse bir yerlere çekmesin. İlk adım diyoruz. İnşallah Doğu Akdeniz’de de büyük doğalgaz rezervleri tespit ederiz. Petrol için 20’nci yüzyılın, doğalgaz için 21’inci yüzyılın enerji kaynağı deniliyor.
Batman’da ilk petrol bulunduğunda İsmet Paşa’ya haber veriliyor. Cumhurbaşkanı İnönü’nün ilerleyen yaşına rağmen sevinçten takla attığını, “Gerçekten o mu?” diye defalarca sorduğunu gazeteci Avni Özgürel anlattı. Bunlar tarihi anlar.


ERDOĞAN DOLMABAHÇE’DEN AÇIKLAYACAK


Cumhurbaşkanı Erdoğan iki gün önceden haberini verdiği müjdeyi, bugün Dolmabahçe’den Millete Sesleniş konuşması şeklinde açıklayacak. O nedenle dünden beri ciddi bir faaliyet yürütülüyor. Erdoğan’ın Karadeniz’de tespit edilen doğalgaz rezervini açıkladıktan sonra doğalgazın çıkarılması için yürütülecek olan çalışmalar hakkında da bilgi vermesi bekleniyor. Erdoğan’ın doğalgazın bir an önce çıkarılarak üretime yansıtılmasını istediği söyleniyor.

 

Taşoluk’ta Satılık Arsa İlanları İçin Tıklayın

Arnavutköy’de Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayın

Çatalca’da Satılık Arsa İlanları İçin Tıklayın

 

 

 

  •