Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_17052019135838549.JPG

Necmettin NURSAÇAN'la Ramazan Etkinliğinde Annelerimizde Minnetle Anıldı...

17.05.2019 13:58:38

#Arnavutköy_Haberleri

Necmettin Nursaçan Anneleri Unutmadı

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Televizyon Programcısı Necmettin Nursaçan konuk oldu.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Ramazan ayı boyunca her gün düzenlenecek olan birbirinden eğlenceli geleneksel etkinlikler bu yıl, Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (Avlu34 AVM) ve Hadımköy Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştiriliyor. Etkinlikler kapsamında, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Televizyon Programcısı Necmettin Nursaçan, Arnavutköy Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Avlu34 AVM) sahne aldı.

Reklamlar...

Çatalcada Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız…

Arnavutköyde Satılık Arsa İlanlarımız İçin  Tıklayınız…

 

“Anne ve babanıza iyilik edin”

Nursaçan Hoca, kendine has üslubu ile vatandaşlara duygulu anlar yaşattı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Nursaçan Hoca, Ramazan ayı ile ilgili sohbet verdi. Anneler Günü’yle ilgili de konuşan Nursaçan Hoca: “Anne ve babanıza iyilik edin. Öf demeyin. Yüksek sesle konuşmayın. Sakın azarlamayın. Şefkat kanatlarınızı yayın onlara ve dua edin onlar için.” dedi. Nursaçan Hoca, etkinliğin sonunda vatandaşlarla birlikte dua etti.