Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_22032019122544594.JPG

O Genç Kızın Kimliği Belli Oldu..!

22.03.2019 12:25:44

Lüks rezidansda ölü bulunan genç kızın kimliği belli oldu..!

Yeni bir Şule Çet vakası!

14 katlı bir rezidansın 9'uncu katından düşerek ölen kadının Bağcılar'da yaşayan 18 yaşındaki Ebru Erdem olduğu belirlendi.

 Kızını morgda teşhis eden baba acı haberle yıkıldı. Olayın ardından üzerinde atletle kaçan şüpheli Serdar T. ise yakalandı. Küçükçekmece İnönü Mahallesi'ndeki 14 katlı rezidansın 97 no'lu dairesinden önceki gece düşerek yaşamını yitiren kişinin 18 yaşındaki Ebru Erdem olduğu ortaya çıktı.

Ölen kızın cesedinde görülen ve ilk etapta bıçak izi olduğu sanılan kesik izlerinin düşmeden kaynaklı kemik batması olduğu değerlendirildi. Adli Tıp Kurumu'nda kızını teşhis eden baba acı haberle yıkıldı.Ebru Erdem'in kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek. Cinayet ihtimalini değerlendiren polis, genç kızın cep telefonu ve sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı. Bağcılar'da bir kafede çalıştığı bilgisine ulaşılan Ebru Erdem dün Bağcılar İbrahim Ethem Camisi'ne kılınan cenaze namazının ardından arkadaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Reklamlar...

Çatalcada Satılık Arsa İçin Tıklayınız…

 

Arnavutköyde Satılık Arsa İçin  Tıklayınız…

 

Olay sırasında dairede olan ve Ebru Erdem'in düştüğünü güvenlik görevlilerine söyledikten sonra üzerinde atletle taksiye binerek kayıplara karışan şüpheli Serdar T. dün gözaltına alındı. Ebru Erdem ile Serdar T.'nin olaydan birkaç gün önce tanıştıkları ve ikilinin olay öncesi birlikte alkol aldıkları ileri sürüldü. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan Serdar T. ilk ifadesinde, "Ben bir şey yapmadım. Atlamadan 5-10 dakika önce ailesiyle telefonda görüştü. Tartıştılar ve sinirli bir şekilde telefonu kapattı. Ben banyoya girmiştim. Çıktığımda camın pervazının üzerinde oturuyordu. 'Buraya gel, düşeceksin' dedim. Kendini sırtüstü yere bıraktı, aşağı düştü. Korktuğum için kaçtım" dedi. Serdar T. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Korkunç olay akıllara Şule Çet vakasını getirdi. Ankara'da üniversite öğrencisi olan Şule Çet 28 Mayıs 2018 gecesi bir plazanın 20. katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra pencereden atılarak öldürülmüştü.