Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_17032020104603948.jpg

Sokağa çıkma yasağı hangi ülkelerde ilan edildi? Corona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen ülkeler

17.03.2020 10:46:03

Salı gününe birçok ülke  ya da corona virüsü nedeniyle kısmi karantina ile başladı.  ve 'da vakalar patlak verdikçe, Asya'da ithal vakalardan kaynaklanan ikinci bir enfeksiyon dalgası olasılığı artıyor. Asya ülkeleri, Avrupa'nın geç önlem almasını eleştirirken, Avrupa'nın virüsü yeniden yayma ihtimaline karşı önlemleri masaya yatırıyor. Milyonlarca insan aylardır  başta olmak üzere birçok ülkede sokağa çıkma yasağı ve kısmi karantina altında yaşıyor. Peki, corona virüsü nedeniyle hangi ülkelerde sokağa çıkma yasağı var? İşte, yeni tip corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen ülkeler…

Hareket konusundaki kısmi sınırlamalar (bölgesel karantinalar) işe yaramadığı için birçok ülke  ilan etti. Corona virüsü nedeniyle ülkelerin vatandaşları panik olmuş durumda. Hükumetlerin, panik yapılmaması ve gereksiz yere hastanelere gidilmemesi uyarısına rağmen milyonlarca insan corona virüsü endişesi ile hastanelere akın ediyor. Bu da virüsün bulaşma riskini artırıyor. Bunu da tamamen sonlandırmak için tek çare olarak sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Peki, hangi ülkelerde sokağa çıkma yasağı var?

CORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN ÜLKELER LİSTESİ

Pazar günü, dünya markaları birçok mağazasını kapatma kararı alırken, devletler tarafından sokağa çıkma yasağı kararları alındı.

İşte virüs nedeniyle dünyada alınan sokağa çıkma yasağı kararları..

Reklamlar...

Çatalcada Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız…

Arnavutköyde Satılık Arsa İlanlarımız İçin  Tıklayınız…