Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_02082018123414565.jpg

Üçüncü Havalimanı'na metro ile nasıl gidilecek?

2.08.2018 12:34:14

HABER ACENTESİ

Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosunun istasyonları!

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında hizmete açılması planlanan 33 kilometre uzunluğundaki Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı ile yolculuk 33 dakika sürecek. 

 

Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı, şu istasyonlar arasında hareket edecek;

 

- Halkalı

 

- Halkalı Toplu Konut 

 

- Tema 

 

- Olimpiyat 

 

- Kayaşehir Merkez 

 

- Taşoluk 

 

- Arnavutköy Merkez 

 

- 3. Havalimanı

 

 

Üçüncü Havaalanı metrosu ile entegre metrolar!

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan raylı sistemler belgesine göre; 

Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosu; Başakşehir üzerinden Kayabaşı-Ispartakule-Bahçeşehir Metrosu, Başakşehir Olimpiyat Metrosu ve Edirnekapı-Sultançiftliği Tramvayı ile bağlanacak Sultangazi Arnavutköy Metrosu ile entegre olacak. 

Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosunun, Sultangazi-Arnavutköy Metrosu ile Eski Edirne Asfaltı ile kesişen Arnavutköy - Boğazköy Yolu civarında buluşması planlanıyor.

İstanbullu 3. Havalimanı'na metro ile nasıl gidecek? 

 

Taksim'den 3. Havalimanı'na gitmek isteyen bir yolcu, Taksim - Yenikapı Metrosu ile Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü - Yenikapı hattı üzerinden Yenikapı'ya gelecek ve buradan Marmaray'la entegre banliyö treni ile Küçükçekmece'ye ulaşacak. Şu an etüd aşamasında olan Küçükçekmece - Başakşehir metro güzergahı ile Başakşehir'e oradan da Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosu ile 3. Havaalanına ulaşabilecek.

Bağcılar'dan Kabataş - Bağcılar Metrosu ile Gaziosmanpaşa'da Edirnekapı - Sultançiftliği Tramvayı'na aktarma yapacak. Tramvayla ulaştığı sultangazi'nden Sultangazi-Arnavutköy Metrosu ile Başakşehir'den gelen Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosuna aktarma yaparak Üçüncü Havalimanı'na ulaşacak.

 

Bayrampaşa'daki bir yolcu ise Otogar - Bağcılar (Kirazlı) Metrosu ile Bağcılar'a ulaştıktan sonra isterse Bağcılar - Küçükçekmece Metrosu ile Küçükçekmece üzerinden Başakşehir'e ve oradan Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosu ile Üçüncü Havalimanı'na; isterse Bağcılar'dan Bağcılar - Olimpiyatköy Metrosu ile Başakşehir'e geldikten sonra Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosu ile İstanbul'un Üçüncü Uluslararası Havalimanı'na ulaşmış olacak.

Üçüncü Havalimanı projesinde son durum nedir? 

 

Halkalı – Arnavutköy - 3. Havalimanı Metro Hattı’na ait etüt proje çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Planlama Müdürlüğü’nce yapıldı.

Reklamlar !...

İstanbul Arnavutköy’de  Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız !...

İstanbul Çatalca’da Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız !...

3. Havaalanı metrosunun uygulamaya esas kesin, detaylı projeleri ise Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.