Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_23082019142701792.JPG

İşte Vahşi Emine Bulut Cinayeti...Kızının Gözleri Önünde Boğazı Kesilerek Öldürüldü..!

23.08.2019 14:27:01

Türkiye'yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetiyle ilgili Bakanlık harekete geçti..!

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından vahşice öldürülen ve Türkiye'yi ayağa kaldıran #EmineBulut cinayetiyle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen #EmineBulut hakkında çalışmalara başladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada Emine Bulut'un çocuğunun bakanlığın psikologları gözetimine alındığı belirtildi.

Ayrıca cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için hukuk müşaviri görevlendirildiği Bakanlık tarafından duyuruldu.

Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle:

Kırıkkale'de 38 yaşındaki E.B'nin eski eşi tarafından öldürülmesine ilişkin olarak sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntü ve haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur;

18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur.Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir.Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir.

Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir.

Ünlü isimler, eşi tarafından öldürülen #EmineBulut için sessiz kalmadı..!

Sosyal medya fenomenleri, oyuncu ve şarkıcılar, geçtiğimiz gün eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan #EmineBulut'un ölümüyle ilgili sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından sitem etti.

İşte o ünlü isimler ve Yorumları...

Hadise Açıkgöz

Benim söyleyecek sözlerim tükendi.Bu sapık katillerin en ağır cezayı almasını istiyorum..!

Haza Kaya

Kutsal olan aile değil,insan yaşamıdır!Engellemeniz gereken boşanmalar değil kadın cinayetleridir!Erkek terörüne de erkek terörü denir!Bunu tartışmaya açamayacak kadar çok kayıp verdik!O küçücük kızın gözyaşlarında boğulun!Durdurun bu cinayetleri artık yeter..!

Haluk Levent

Bu ülkede kadın olmak! Çocuk olmak!

Halil İbrahim Göker

Kanım dondu,Nutkum tutuldu,Biz böyle olduysak o çocukcağızı düşünemiyorum...Umarım öteki tarafta Türkiye yoktur Nurlar içinde uyu..!

Halil Söyletmez

Diyecek laf bulamadım,kanım çekildi resmen. #EmineBulut'un katili en ağır cezayı alır umarım.Resmen şok oldum.Allah belasını versin..!

Ferhat Tunç

Bir kadın daha 10 yaşındaki kızının gözleri önünde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Kanlar içinde "Ölmek İstemiyorum"diyen #EmineBulut'un çığlığını herkes duydu.10 yaşındaki kızının #AnneLütfenÖlme deyişini de.Yarın herkes sustuğunda kadınlar öldürülmeye devam edecek..!

Oğuzhan Uğur

Duymaz görmezolaydım...İnsan olmasaydım hatta,Bitki olsaydım anlamasaydım...Hayvan olsaydım da bu cani ile aynı türe ait olmasaydım.Size bu cesareti veren ortamında,o ortama çanak tutanında,Lafa hapis ırzınızında,gerekçeye kaçan aklınızında Allah belasını versin..!

Cenk Eren

Ben idam cezasına karşıyım.Bu mahlukatıda asmayalım.Bunu 2 m²lik hücreye koyup,her gün ama her gün etlerini cımbızla yolsunlar.Her gün yalvarsın yapmayın diye #EmineBulut

Ece Erken

Sakın,Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!Allah onları ancak gözlerin dehşetle bakılacağı bir güne erteliyor..!

Deniz Satar

Darma dağın oldum.Kendime bir an gelemedim.Duygumunda öfkeminde tarifi yok...

Ah canım kız çocuğu..!

diyerek en acı sözlerini ve duygularını dile getirdiler.